Blog

KONTORSLOKAL LEDIG

EN AV VÅRA HYRESGÄSTER FLYTTAR

På våning 1 i Patons Malmgård är nu en vacker kontorslokal på 45 kvm snart ledig.

Kontoret har ett stort rum samt ett mindre. Båda rummen har magnifik utsikt över inloppet till Stockholm. Kontoret har två egna toaletter.  För den som springer / cyklar till jobbet finns här även tillgång till dusch.

Slussen är nu inne i den sista rivningsfasen.

Särskilt fördelaktigt är det här läget för er som bor i Nacka / Värmdö och söder om Stockholm.  Ett ypperligt tillfälle att slippa passera Slussen men ändå arbeta nära stan, i ett lugnt och behagligt läge.

Välkomna att boka en personlig visning.

Mer information om lokalen, hyran och fler bilder.

Klicka här så kommer ni direkt till annonsen  på Objektvision. 

Det händer saker på Patons Malmgård

Kultur och Musik på Patons Malmgård

Vi på Wallrite, som sedan 2015 hyr Patons Malmgård av Stockholms Hamnar, vi hyser ett stort kulturintresse och är på olika sätt aktiva i stadens musikliv. Eftersom vi tycker att Patons Malmgård erbjuder fina möjligheter att hålla mindre konserter och workshops har vi öppnat upp våra samlingslokaler för musikervänner och kulturpersonligheter i våra nätverk att hyra lokalerna kvällstid och på helger för konserter, repetitioner och workshops. Hit hittar nu improvisationsmusiker från hela Europa, folkmusiker, körer och operasångare.

Stockholms Hamnar

Vi är mycket glada över att ha en så omtänksam och av huset så intresserad hyresvärd som Stockholms Hamnar. Sedan vi på Wallrite flyttade in i Patons Malmgård har huset fått gå igenom en varsam och kärleksfull renovering. Först invändigt under 2015. Därefter utvändigt hösten 2017.

Mars / April 2018 Borrning för bergvärme

Under några veckor i april var det dags igen. Det blev lite stökigt och bullrigt under ett par veckor. Inte tre, som entreprenören sa från början. Imponerande smidigt genomfört arbete tycker vi alla här i huset. Då det blev för kallt att borra i mars sköts arbetet upp ett par veckor. Nu är de planerade sex hålen borrade och så djupt som är nu borrade som 300 meter i vardera hål.

Maj 2018 Grävarbeten inför installation av bergvärmepump

Nästa etapp har påbörjats, nämligen att gräva ett dike för att kunna leda värme mellan Lundins villa och Patons Malmgård. Arbetet beräknas ta några veckor. Därför är trappan upp till Patons Malmgård avspärrad från hamnen.