Samlingslokaler

Vi hyr ut samlingslokaler på Entréplan

Kvällstid
18:00 – 23.59 MÅN – TOR (EJ FREDAGAR)

Helger
12.00 – 23:59 LÖRDAGAR OCH SÖNDAGAR

Vi välkomnar arrangörer av konferenser, workshops och seminarier, kör- och ensemblerepetitioner men också för mindre ”hemma-konserter” för slutna sällskap.

Om Patons Malmgårds Samlingslokaler

Samlingslokalerna består av tre rum i fil på entréplanet

Västra rummet, Norra rummet som är en Lounge samt det Östra rummet.
I det västra rummet finns ett akustiskt piano, ett Malmsjö från 1958 som stäms regelbundet. Det ska inte flyttas på. Från det Östra rummet når man de offentliga toaletterna som är två till antalet.

Pentry och Matservering

Det finns ett pentry som angränsar till det Västra rummet. Det är utrustat för lättare servering. Ej varm mat. Här finns en Moccamaster kaffebryggare, en liten mikrovågsugn, en diskmaskin och en vattenkokare. Det finns glas, tallrikar och bestick. Vid matservering rekommenderas catering / medhavd färdiglagad kall mat.

Originalgolv och nylagda furugolv

I Västra rummet samt i Loungen är originalgolven framtagna. Vi är rädda om golven och lånar ut tofflor till besökare. Vi såväl som våra gäster lämnar ytterskorna i farstun.

Är du arrangör?

Kulturevents

Arrangörer av all slags kulturell verksamhet för mindre och slutna sällskap är välkomna att kontakta oss.

Konferenser /  Workshops / Clinics

Konferensutrustning finns. Här finns Interaktiva whiteboard samt Whiteboard från golv till tak. Max antal sittande är 24 personer

Repetitioner

Det går även utmärkt att hyra våra lokaler för enstaka eller regelbundna kör- och ensemblerepetitioner eller andra sammankomster av liknande slag. Max antal sittande är 24 personer.
.