Samlingslokaler

Vi hyr ut samlingslokaler på Entréplan

Kvällstid
17.30 – 23.00 vardagar
12.00 – 23:59 lördagar och söndagar

Vi välkomnar arrangörer av konferenser, workshops och seminarier men också för mindre konserter och körrepetitioner.

Om Patons Malmgårds Samlingslokaler

Entrén ligger på Malmgårdens södra sida

Parkering får fr o m 1 september 2018 endast i Vikingterminalens P-hus.
Det finns en trappa till vänster om Vikingterminalens grå fyrkantiga betongbyggnad/konferenslåda. Den trappan leder upp till gångvägen ovanför terminalen. Väl uppe, gå till vänster, och se till att gå åt samma håll som vattnet.
Patons Malmgård har två entrédörrar. Det är den vänstra av dörrarna som vi använder.
Vi öppnar endast för bokade besök. Viktigt att kontakta oss för bokning av besök.
Suterrängplanet med ingångar från hamnen tillhör Stockholms Hamn.

Samlinglokalerna består av tre rum i fil på entréplanet

Västra rummet, Norra rummet som är en Lounge samt det Östra rummet.
I det västra rummet finns ett akustiskt piano, ett Malmsjö från 1958 som stäms regelbundet. Det ska inte flyttas på. Från det Östra rummet når man de offentliga toaletterna som är två till antalet.

Pentry

Det finns ett pentry som angränsar till det Västra rummet. Det saknar kokmöjligheter, det finns en Moccamaster kaffebryggare, en mikrovågsugn, en diskmaskin och en vattenkokare. Det finns glas, tallrikar och bestick. Vill man servera mat rekommenderas catering eller medhavd färdiglagad, helst kall mat. Mikrovågsugnen har inte så stor kapacitet att den kan värma mat för stora sällskap.

Originalgolv och nylagda furugolv

I Västra rummet samt i Loungen är originalgolven framtagna. Vi är rädda om golven och lånar ut tofflor till besökare. Vi såväl som våra gäster lämnar ytterskorna i farstun.

Vi välkomnar arrangörer

Kulturevents
Vi riktar oss till arrangörer av all slags kulturell verksamhet för mindre och slutna sällskap. Arrangörer av Konserter som jazz, folk, romans- och operaaftnar och annat spännande är välkomna!

Konferenser, workshops av olika slag.
Konferensutrustning finns. Här finns Interaktiva whiteboard samt Whiteboard från golv till tak. Max antal sittande är 24 personer

Körrepetitioner
Det går även utmärkt att hyra våra lokaler för enstaka eller regelbundna körrepetitioner eller andra sammankomster av liknande slag. Max antal sittande är 24 personer
.